Projects

Location: Cunovo, Bratislava
Country: Slovakia
Appointment: 2007
Basic data: 257,500 m2

Client: a Development Group
Collaborating Architect / International Architect:
S+T Team: Juraj Talas, Martin Marusinec, Slavomir Valigursky, Matej Siebert, Roman Talas,

Cunovo, formerly a village, close to Bratislava, has become an attractive living area, especially for family homes. The Cunovo project designed the development of a new residential living area.

SIEBERT + TALAŠ designed the building plan of the new district of the city a simple geometric scheme inspired by traditional square colonization, develops known principles in Brasilia petition Lucia Costa Quadra and super-quads in principle a different scale in the form of detached houses, semidetached houses and terraced houses.

Public and Private spaces stirred and enriched the living space of its inhabitants. Thanks to a rational and regular scheme to achieve a high density and efficiency of buildings.